Logg inn arbeidstjenester

Annonser stilling eller finn kandidater i CV-basen.

NAV utvikler nye rekrutteringstjenester

Som arbeidsgiver kan du allerede nå begynne å ta i bruk en tidlig versjon av vårt nye kandidatsøk og stillingsregistrering. Du kan også gi tilbakemeldinger som vi bruker til å utvikle tjenestene. 

Stillingsannonser blir publisert etter én til to virkedager. Ønsker du å endre en stillingsannonse som er publisert i den nye tjenesten, kan du redigere den på samme sted. Du logger inn i de nye tjenestene via ID-porten. 

I faktaboksen under finner du mer informasjon om ny innlogging og arbeidet med å fornye CV- og stillingstjenestene.

Logg inn 

Innlogging til gamle rekrutteringstjenester

31. oktober skrur vi av de gamle tjenestene. Vi anbefaler derfor at du går over til de nye tjenestene nå. Les mer om hvordan du forbereder deg til å bruke de nye rekrutteringstjenestene.

  • Logg inn - hvis du er registrert
  • Registrer deg - opprett en bruker og få tilgang til CV-basen og annonser stillinger 
  • Annonser stilling - velg logg inn over hvis du er registrert. Hvis du er arbeidsgiver uten organisasjonsnummer, kan du annonsere stillinger med noen begrensinger.
  • Se statistiske oversikter i CV-basen - Oversikt over yrker og arbeidssted. Hvis du registrerer deg, får du tilgang til opplysninger om kandidatene.

Fakta

Forbered deg til ny innlogging 

Vi fornyer CV- og stillingstjenestene våre høsten 2018. Du logger inn i de nye tjenestene via ID-porten, med for eksempel MinID, BankID eller BankID på mobil. 

Dette vil øke sikkerheten til de nye tjenestene for deg som arbeidsgiver. Når de nye tjenestene kommer, vil du ikke lenger kunne benytte brukernavn og passord slik du gjør i dag. 

Du kan lese mer om endringen og hvordan du allerede nå kan forberede deg og virksomheten din.